sábado, 25 de mayo de 2013

FC HUNEDOARA - Felicitari Olimpia Satu Mare!!!

Sanatatea Cluj - FC HUNEDOARA  2 - 4

O victorie de palmares, fiindca azi am fost invinsi din nou.
Nu de adversarele din grupa (nu stiu si nici nu ma intereseaza cat s-a jucat in birouri si cat pe teren), ci de sistemul scarbos inventat si mentinut de niste nemernici care au curajul sa faca ce vor, crezandu-se mai presus decat zeii din Olimp.
Sper ca exemplul ciobanului intemnitat (desi, din pacate, nu din cauza mizeriilor facute in fotbal,- sper luni sa se faca dreptate si in cazul "Valiza" si sa i se mai adauge 3-4 ani) sa mai domoleasca un pic pe Sandu, Mitica si altii care distrug fotbalul si incurajeaza non-valoarea din campionatul national, la toate nivelurile.
Se vede clar in Europa si la nivel mondial cat contam, nu mai speriem si ne bucuram ca niste copii cand invingem San Marino sau Andorra............ 
Sper ca editia urmatoare a Ligii a 3-a, daca vom mai avea echipa la Hunedoara, jucatorii sa nu mai piarda timpul pe teren daca joaca numai pentru bani sau sa atraga atentia fetelor asupra lor, sa nu mai piarda un avans urias de 10 puncte, in doar cateva etape, sa ramana treji de la prima pana dupa ultima etapa, fiindca cei care vor sa ajunga la echipe mari, trebuie sa dovedeasca la echipele mici ca merita.

Ramane speranta pentru inca un an!

Hai Hunedoara!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te invito a compartir tu opinión sobre lo que acabas de leer. ¡Gracias!